Ko smo mi?

Mi smo tim profesionalnih kreativaca sa dugogodišnjim iskustvom u profesiji, okupljeni pod krovom jedne moderne i sveobuhvatne marketinške agencije. Agencije koja nudi potpunu marketinšku uslugu na jednom mjestu! Imamo klijente po cijelom svijetu i navikli smo raditi po strogim standardima.

Po čemu smo posebni?

Ukratko, klijentima nudimo posebno osmišljenu i zaokruženu marketinšku uslugu. U mogućnosti smo realizovati najzahtjevnije projekte i provesti vas kroz kompletan marketinški proces, počevši od idejne faze razvoja projekta, pa sve do konačnog ostvarenja cilja, odnosno realizacije kreativnog projekta.

Kako to postižemo?

Naše usluge pokrivaju sve faze brendiranja i optimizacije položaja postojećeg brenda na tržištu. Bilo da vam je potrebna učinkovita marketinška strategija, vrhunski dizajn ili efikasna promocija, tu smo da vas ispratimo kroz čitav proces i da vam pomognemo doći do cilja što brže i bezbolnije!

Potpuna marketinška usluga na jednom mjestu!


Možemo se pohvaliti saradnjom sa preko 30 klijenata u raznim nišama: Brendiranje i rebrendiranje, istraživanje tržišta, izrada grafičkih rješenja, strateško planiranje, organizacija događaja, izrada web stranica, odnosi sa javnošću, zakup medijskog i digitalnog prostora, audio-video i tv produkcija, unapređenje prodaje i direktni marketing, konsalting, digitalni marketing i društvene mreže. Posebno smo ponosni na domaće brendove “Med Medeni” i “Izvor”, koje smo kreirali od nule i uspješno ih plasirali na tržište BiH!

Možemo se pohvaliti saradnjom sa preko 30 klijenata u raznim nišama: Brendiranje, izrada strategija, istraživanje tržišta, izrada grafičkih rješenja i web stranica, organizacija događaja, odnosi s javnošću, zakup medijskog i digitalnog prostora, audio-video i tv produkcija, direktni marketing, konsalting, digitalni marketing i društvene mreže. Posebno smo ponosni na domaće brendove “Med Medeni” i “Izvor”, koje smo kreirali od nule i uspješno ih plasirali na tržište BiH!

Naš Pristup.


Mi smo jednostavno opsjednuti marketingom, dizajnom i digitalnim medijima. Ništa što stvaramo za naše klijente nije obično. Gledamo na potrebe svakog klijenta posebno, uzimajući u obzir sve izazove i mogućnosti. Svaki projekat baziramo na personalizovanoj strategiji, posebno skrojenoj po mjeri klijenta. Strategiji koja sadrži suštinu brenda, njegovu misiju, viziju i posebnost.

Misija & Vizija.


Dugoročan cilj koji smo stavili pred sebe je da ostanemo efikasna, ekonomična i efektivna marketinška agencija, fokusirana na potpuno zadovoljenje potreba klijenta.

Vizija nam je postati najveća marketinška agencija u regionu, sa predstavništima širom Evrope, koja pruža usluge i radi sa uspješnim klijentima po čitavom svijetu.

Meet the Team


We design and develop services for customers of all sizes, specializing in creating stylish, modern websites, web services and online stores.